Specialer

 

Til lands og til vands

Jysk Geoteknik råder over en række specialudviklede køretøjer til feltarbejde med vanskelige adgangsforhold. Hvad enten det kræver det larvebånd at komme frem eller skal der skal laves en foret boring i en kælder, så kan Jysk Geoteknik matche de fysiske udfordringer.

Firmaets brede udvalg af specialiseret rigge betyder, at vi kan komme frem stort set overalt og sikre de nødvendige jordprøver  - uanset opgavens karakter. 

Læs mere om maskiner her

 

Cone Penetration Test

Som supplement til vores geotekniske undersøgelser tilbyder Jysk Geoteknik desuden Cone Penetration Test (CPT). Vi stod blandt andet for CPT sonderinger i forbindelse med etableringen af Østerild Testcenter for Store Vindmøller med dybder på helt ned til 60 meter under terræn.

Læs mere her

 

Indendørs boringer

Jysk Geoteknik har formentlig Danmarks mindste rigge der gør os i stand til at foretage forede boringer i steder med begrænset plads. Derfor kan vi lave indendørs miljøundersøgelser hvor forholdene er trange. Selv i kældre hvor andre må give op.

Læs mere her

 

Boringer på vandet

Da flere vores rigge kan bore fra en flåde, er det muligt for os at foretage boringer i havne og til havs.

 

Parcelhuspakken

Skal du bygge nyt parcel- eller sommerhus, kræver det en bygetilladelse og oftest en bygningsskadeforsikring, hvor man skal kunne fremvise en geoteknisk rapport.

Læs mere her

Jordbundsundersøgelser ved Handbjerg Marina. Foto: Yesterdaysfoto.dk

Jordbundsundersøgelser ved Handbjerg Marina. Foto: Yesterdaysfoto.dk